Spor Manchester City fırtınası sürüyor

Manchester City fırtınası sürüyor

Paylaş
Manchester City fırtınası sürüyor

Premier Lig'deki son maçında Norwich'i 7-0 yenen Manchester City, Devler Ligi'nde de hız kesmedi. İngiliz ekibi sahasında CSKA Moskova'yı, Agüero (2) ve Negredo'nun (3) golleriyle 5-2 mağlup etti

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City, gaza bastı. D Grubu’ndaki City, sahasında konuk ettiği Rus temsilcisi CSKA Moskova’yı 5-2’lik skorla devirdi. Geçtiğimiz hafta Premier Lig’de Norwich’i 7-0 gibi farklı bir sonuçla geçen İngilizler, CSKA’ya da sahayı dar etti. Ev sahibine galibiyeti getiren golleri biri penaltıdan olmak üzere Agüero (2), 3 gol birden atan Alvaro Negredo attı. Konuk takımın sayılarını, biri penaltıdan Doumbia (2) kaydetti. Aynı grupta lider Bayern Münih, Çek Viktoria Plzen’i tek golle geçti ve 2. turu garantiledi: 0-1. Şampiyonlar Ligi’nin son sahibine zaferi, Mandzukic getirdi.
C Grubu’nda PSG, taraftarı önünde favori olarak çıktığı Anderlecht maçından İbrahimovic ve Zeeuw’un karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle ayrıldı.

A GRUBU'NDAN SES ÇIKMADI

Diğer maçta da Olympiakos, Yunanistan’da Benfica’yı, Manolas’la devirdi: 1-0. A Grubu’ndaki Shakhtar Donetsk-Leverkusen ve Real Sociedad-Manchester United maçları ise 0-0 sona erdi. United’ın, Sociedad mücadelesinde hem Fellaini kırmızı kart gördü, hem de Van Persie, penaltı atışını gole çeviremedi.

Haberin Devamı