Spor Manchester City puanları dağıtıyor

Manchester City puanları dağıtıyor

Paylaş
Manchester City puanları dağıtıyor

İngiltere Premier League'in 30. haftasında Manchester City, deplasmanda Stoke City ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldı

Ligde iki hafta önce Swansea City’ye 1-0 yenilerek liderliği ezeli rakibi Manchester United’a kaptıran Manchester City, bir puan kaybı da Stoke City karşısında yaşadı.

PUAN DURUMU VE TOPLU SONUÇLAR

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın 59. dakikasında Peter Crouch ile Stoke City 1-0 öne geçti. 76. dakikada Yaya Toure ile beraberliği sağlayan Manchester City, sahadan bir puanla ayrıldı. Manchester ekibi, aldığı bu beraberliğin ardından maç fazlası ve averajla liderlik koltuğuna oturdu.

ARSENAL BULDOZER GİBİ

Ligde son altı haftada hiç puan kaybetmeyen Arsenal, sahasında Aston Villa’yı 3-0 mağlup etti. Londra ekibinin gollerini 16. dakikada Gibbs, 25. dakikada Walcott ve 90 3. dakikada Arteta attı.

Liverpool, düşme hattında yer alan Wigan Athletic’e sahasında 2-1 yenildi. "Kırmızılar"ın tek golü 47. dakikada Suarez’den gelirken, konuk ekibin gollerini 30. dakikada penaltıdan Maloney ve 63. dakikada Caldwell kaydetti.

LONDRA'DA SESSİZLİK

Londra derbisinde Chelsea, son dört haftada sadece bir puan alan Tottenham Hotspur’u ağırladı. 41 bin futbolseverin izlediği mücadele golsüz beraberlikle sona erdi.

GOL KRALLIĞI

26 gol: Robin van Persie (Arsenal)
20 gol: Wayne Rooney (Manchester United)
17 gol: Sergio Aguero (Manchester City)
16 gol: Demba Ba (Newcastle United).

Haberin Devamı