Spor Manchester United THY'nin yeni ofis açılışına katıldı

Manchester United THY'nin yeni ofis açılışına katıldı

Paylaş
Manchester United THY'nin yeni ofis açılışına katıldı

İngiltere Premier League'in son şampiyonu Manchester United, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ABD'ye gitti

Manchester Havaalanına gelişlerinde THY personeli tarafından çiçeklerle karşılanan Manchester United kafilesi, geçen yıl İngiltere’nin en iyi havaalanı ödülünü alan Manchester Havaalanındaki yeni THY ofisinin açılışına da şampiyonluk kupasıyla katıldı.

THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy, dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Manchester United’ı 4. kez taşıyor olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek "Kulüp yöneticilerinin ve futbolcularının da bizimle aynı duyguları paylaşmalarından gururluyuz" dedi.

THY’nin, Avrupa’nın en iyi hava yolu ödülünü aldığını anımsatan Türksoy, bu ödülle dünyanın en iyisi olma hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını kaydetti. "Kırmızı Şeytanlar"ın menajeri Alex Ferguson ise THY’nin yer hizmetlerinde de en az havadaki kadar başarılı olduğunu ve farkını her zaman hissettirdiğini söyledi. 83 kişilik kafile, açılış töreninin ardından Boeing 777 tipi uçakla, yerel saatle 13.00’da Amerika’ya hareket etti.

Manchester United, Amerika turu kapsamında 13 Temmuz’da Boston’da New England ile, 20 Temmuz’da Seattle’da Seattle Sounders ile, 23 Temmuz’da Chicago’da Chicago Fire ile, 27 Temmuz’da New Jersey’de eski futbolcusu David Beckham’ın da yer aldığı MLS All-Stars ile, 30 Temmuz’da Washington’da Barcelona ile maç yapacak.

Amerika’ya giden kafilede yer alan futbolcular şöyle: Kaleci: Anders Lindegaard, Ben Amos, Sam Johnstone Savunma: Rafael, Fabio, Nemanja Vidic, Jonny Evans, Patrice Evra, Rio Ferdinand Orta Saha: Michael Carrick, Nani, Anderson, Ryan Giggs, Ji-sung Park, Gabriel Obertan Forvet: Mame Biram Diouf, Federico Macheda, Wayne Rooney, Michael Owen, Dimitar Berbatov, Ashley Young.

Haberin Devamı