Spor Mancini: Futbol entresan bir oyun

Mancini: Futbol entresan bir oyun

Paylaş
Mancini: Futbol entresan bir oyun

Galatasaray'ın 1-0 mağlubiyetle ayrıldığı Kayserispor maçı sonrası İtalyan teknik direktör Roberto Mancini açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın 1-0 mağlubiyetle ayrıldığı Kayserispor maçı sonrası İtalyan teknik direktör Roberto Mancini, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İtalyan teknik adam yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün aslında, 90 dakikaya baktığımızda galibiyeti hakeden bir Galatasaray vardı. Üç maçtır devam eden hastalığımız devam etti. Bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Şampiyonlar Ligi maçında bu kadar efektif değildik ama bugün çok pozisyon bulduk. Futbol enteresan bir oyun, böyle şeyler olabiliyor."

"Şu anda yapmamız gereken çalışmalara aynı şekilde devam etmek lazım. Sakin olmak lazım. Şampiyonluktan veya şampiyonluk şansından şu an bahsetmek çok mantıklı değil"

Yayıncı kuruluşa verdiği demeçlerden sonra basın toplantısına geçen Mancini'nin, oldukça sinir olduğu gözlemlendi. Sorulan sorular karşısında gergin olduğu gözlemlenen İtalyan teknik adam, bir gazetecinin ''Bu takım son 2 yılın şampiyonu, takımın gidişhatını nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusuna oldukça sinirlendi.

Haberin Devamı

Takımı devraldığında da durumlarının pek iyi olmadığına dikkatleri çeken Mancini, tartışma yaşadığı gazetecinin 'Bu takımı 5.haftada devraldınız'' ile başlayan cümlesini keserek, '5 değil 6.haftada aldım' dedi ve soru soran gazeteciyi azarladı.