Futbol Mandzukic maaşını iade etti
Paylaş
Mandzukic maaşını iade etti

Hırvat futbolcu Mario Mandzukic büyük bir jeste imza attı. 34 yaşındaki yıldız, sakatlık nedeniyle forma giyemediği Mart ayı boyunca elde ettiği maaşı Milan'a iade etti. Mandzukic'in maaşının kulübe ait vakıfa bağışlanacağı öğrenildi.

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve bu yüzden devre arasında transfer olduğu Milan'da beklentileri karşılayamayan Hırvat golcü Mario Mandzukic'ten kulübüne büyük bir jest geldi. İtalyan internet sitesi Calciomercato.com'da yer alan habere göre 34 yaşındaki futbolcu, Mart ayında forma giyemediği için maaşını kulübe iade etti. Milan Başkanı Paolo Scaroni, Mandzukic'in bu davranışı sonrası "Mario Mandzukic'in yaptığı profesyonelliğini ve Milan'a olan saygısını gösteren istisnai bir jest" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Hırvat futbolcunun kulübe iade ettiği maaşının kulübe ait "Milan Vakfı"nda gençlerin eğitimine kullanılacağı öğrenildi. Devre arası transfer döneminde Milan'a katılan Mario Mandzukic, kırmızı siyahlılarla Serie A ve Avrupa Ligi'nde toplam 5 maça çıkabildi. Mandzukic, devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ın da gündeminde yer almıştı.

(Fanatik)