Türkiye (Son Dakika) Manisa'da hamile kadına tekme atan saldırgan serbest

Manisa'da hamile kadına tekme atan saldırgan serbest

Paylaş
Manisa'da hamile kadına tekme atan saldırgan serbest

Manisa'da parkta spor yapan hamile kadını darp eden saldırgan serbest bırakıldı. Tahliye, Mehmet T.'nin avukatlarının tutukluluğa itirazı sonrası geldi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Kaya Tireli'yi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınarak, adliyeye sevk edilen Mehmet T, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Üç gündür cezaevinde tutuklu bulunan saldırgan Mehmet T., bugün serbest bırakıldı.


"ÜZERİME ÇIKIP YÜZÜME VURMAYA DEVAM ETTİ"


Saldırının ardından Ebru Tireli yaşadığı dehşeti anlatırken, "Hamileyim, ne olur vurma diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı. Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Bir an bebeğimi kaybettiğimi düşündüm. Sonra birden beni bırakıp kaçtı" ifadelerini kullanmıştı.


Manisa'da hamile Ebru Tireli'ye saldıran Mehmet Tanrıbilen tutuklandı


Öte yandan, Mehmet T'nin eşi N.T'nin Turgutlu'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir süre önce gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.


Manisa'da hamile Ebru Tireli'yi tekmeleyen saldırgan gözaltında

Haberin Devamı