Gündem Ellerini nereye atsalar para çıktı! Gaybubet evine baskın...

Ellerini nereye atsalar para çıktı! Gaybubet evine baskın...

Paylaş
Ellerini nereye atsalar para çıktı! Gaybubet evine baskın...

Manisa'da polisin, FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, 'gaybubet evi'ne yaptığı baskında gözaltına alınan 3 kişiden 2'si, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Şehzadeler ilçesinde 'gaybubet evi' olduğunu belirledi. Ekipler, evi ve şüphelileri bir süre teknik takibe aldı. Takibin ardından 12 Ekim günü saat 18.00 sıralarında harekete geçen ekipler, eve operasyon düzenledi.

Haberin Devamı

YÜKSEK MİKTARDA NAKİT

Operasyonda, kentte FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu belirlenip, bir süre önce kapatılan okulda müdür olarak görev yapan R.B., FETÖ/PDY'nin sözde 'Manisa muhasibi', 'emniyetin mahrem yapılanma' üyesi olduğu ileri sürülen M.Y. ve 'FETÖ/PDY üyesi olmak'tan Balıkesir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce hakkında yakalama kararı verilen E.Ç. gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada bulunan dijital materyaller, drone, 3 bin 950 euro, 14 bin dolar ile 18 bin 405 Türk Lirası'na ise el koyuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Y. ve E.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. R.B.'nin ise polisteki işlemlerinin sürdürüldüğü bildirildi.