Manisa Manisa'daki katı atık bertaraf tesisine İzmir'den inceleme

Manisa'daki katı atık bertaraf tesisine İzmir'den inceleme

Paylaş
Manisa'daki katı atık bertaraf tesisine İzmir'den inceleme

Manisa'daki katı atık bertaraf tesisine İzmir'den inceleme

EGE Bölgesi Sanayi Odası yönetimi (EBSO) ile birlikte İzmir'den gelen heyet, Manisa'daki Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Sahası'nda inceleme yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım; EBSO Meclis Üyesi ve Çevre Çalışma Grubu Başkanı Erdoğan Çiçekçi, EBSO Meclis Üyesi ve Çevre Çalışma Grubu Başkan Yardımcısı Musa Nedim Anbar, EBSO Meclis Üyesi Nejat Özduran, Meslek Komitesi Üyesi Anıl Türksoy, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Şükran Nurlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Alpaslan, Ege Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuri Azbar, DSİ 2. Bölge Müdürlüğü Çevre Mühendisi Oktay Söylemez, Ege Serbest Bölge A.Ş. Çevre Takım Lideri Nehir Üçer, Tire Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü Çevre Mühendisi Hakan Tanyeri, Aliağa Kimya İhtisas ve Karma OSB Müdürlüğü Çevre Mühendisi Keziban Öztürk, İzmir Pancar OSB Müdürlüğü Çevre Mühendisi Nazlı Yemişçi, İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB Müdürlüğü Çevre ve Arıtma Şefi Latife Roksan Koyuncu ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Çevre Yüksek Mühendisi Arzu Yalabık'ı, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün girişimleriyle Türkiye'nin kamu kaynaklı en büyük yatırımı olma özelliği taşıyan, şehrin 40 yıllık çöp sorununu sonlandırdığı gibi, ekonomik anlamda ülkeye katma değer de sağlayan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Sahası'nı incelemek üzere gelen İzmir heyetine, tesisle ilgili bilgiler verildi. Heyeti bilgilendiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Başkan Ergün'ün çevre yatırımlarına verdiği önemin hem ülke hem de Manisa için önemli olduğunu söyledi. Ardından heyet tesisi gezerek inceleme yaptı.

MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberin Devamı