Spor Manisaspor'a hoca dayanmıyor

Manisaspor'a hoca dayanmıyor

Paylaş
Manisaspor'a hoca dayanmıyor

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftayı 29 puanla 16. sırada tamamlayan Manisaspor'da, teknik direkör Ümit Özat göreve geldikten 6 hafta sonra istifa etti

Manisaspor sezon hazırlıklarına Hikmet Karaman’la başlamasına rağmen, lige Kemal Özdeş yönetiminde başladı. 22 haftada 6 galibiyet, 8 beraberlik, 8 mağlubiyet alan Ege temsilcisi, 22. haftada 1-1 berabere biten Samsunspor maçından sonra Özdeş ile yollarını ayırdı.

Kemal Özdeş’in ardından Ümit Özat’la anlaşan Manisaspor’da, Özat dönemi de sadece 6 hafta sürdü. Bu dönemde sadece Ankaragücü’nü mağlup eden ve diğer 5 maçını kaybederek düşme hattına gerileyen Ege temsilcisiyle karşılıklı anlaşan Özat, görevi bırakma kararı aldı.

Manisaspor’da 6 hafta kalan Özat, geçen yıl sadece 4 hafta takımın başında kalan Hakan Kutlu’dan sonra, Süper Lig’de siyah-beyazlı takımda en az görev yapan isim oldu.

6 SEZONDA 10 FARKLI TEKNİK ADAM

Süper Lig’de 6. sezonunu geçiren Manisaspor, şimdiye kadar 10 farklı teknik adamla çalıştı. Ligdeki 2005-2006 sezonunda Levent Eriş ve Ersun Yanal’la çalışan, bir sonraki sezon ise Ersun Yanal’ın görevinden ayrılmasının ardından Giray Bulak’la yoluna devam eden Ege temsilcisi, Süper Lig’e veda ettiği 2007-2008 sezonunda üç teknik adam değişikliği yaparak sırasıyla Giray Bulak, Yılmaz Vural ve Levent Eriş’le çalıştı.

Bir sezon aradan sonra 2009-2010’da tekrar Süper Lig’de, teknik direktörler Mesut Bakkal ve Reha Kapsal yönetiminde yerini alan Manisaspor, geçen yıl ise sezona Hakan Kutlu ile başladıktan sonra Hikmet Karaman’la sezonu bitirdi.

ERSUN YANAL 51 MAÇTA GÖREV YAPTI

Manisaspor’da Süper Lig’de 51 maça çıkan Ersun Yanal, en fazla görev yapan teknik adam olurken, tecrübeli teknik direktörü Hikmet Karaman (30), Giray Bulak (27) ve Kemal Özdeş (22) takip etti.

Süper Lig mücadelesinde en az görev yapan ismin Hakan Kutlu (4) olduğu Ege temsilcisinde, Ümit Özat 6, Yılmaz Vural 7 müsabakada takımın başında sahaya çıktı.

Haberin Devamı