Sağlık Mantarın ilacı çay ağacında gizli

Mantarın ilacı çay ağacında gizli

Paylaş
Mantarın ilacı çay ağacında gizli

Bakteri ve virüsleri öldürücü etkisi olan çay ağacı yağı, başta akne ve mantarlar olmak üzere öksürük, bronşit, boğmaca, grip ve üşütmeye karşı da etkilidir

Dünyayı gezme görme meraklısı olan İngiliz Christopher Dean Afrika’da ayağından bulaşıcı bir hastalığa yakalanır ve kardeşi onu Londra’da Melaloyka yağı ile tedavi eder ve Christopher bunun üzerine Avustralya’ya giderek (1776) Güneybatı Avustralya’da yüzbinlerce Melaloyka ağacı yetiştirmeye başlar. Çay ağacının yağı antibakteriyel (bakterileri öldürücü), antiviral (virüsleri öldürücü), antimikozit (mantarları yok edici), antiflogistik (iltihapları önleyici)’dir. Genellikle nefes yolları hastalıklarından öksürük, bronşit, boğmaca, grip ve üşütmeye karşı kullanılır.

Haberin Devamı

Ayrıca yüzdeki akneye karşı kullanılacak ise 10-15damla 30-50ml temiz suya katılır ve bu su ile yüz yıkanır. Direkt akneler üzerine 1 damla Melaloyka yağı sürülebilir ve günde 5-6 defa 8-12 hafta süre ile yapmak gerekir. Uzuvlardaki mantarlara karşı 8-10 damla yağ 30-50ml suyla karıştırıldıktan sonra bundan silindir ve yahut da 1-3 damla yağ direkt mantar üzerine günde 5-6 defa 8-12 hafta sürülür. Yine tırnak mantarlarının günde 5-6 defa 8-12 hafta süreyle 2-3 damla Melaloyka yağı damlatılarak kullanılabilir böylece akne ve vücut mantarlarından kurtulabilirsiniz.

%100 ÇAY AĞACI YAĞI EKSTRESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kullanılması:

a) Araştırmalara göre Melaloyka yağı ile mantarlar (özellikle tırnak mantarları), çıbanlar, akne, sivilce, uyuz böceği, saç biti, uçuk, böcek sokması, ensedeki kaşıntılara karşı kullanılır.

Haberin Devamı

b) Aromaterapisinde; Melaloyka yağı sade veya diğer eter yağları ile ve de sabit yağlarla karıştırılarak kullanılır. Melaloyka yapraklarının damıtılması ile %1 oranında eter yağı elde edilir. Bu yağ yukarıdaki rahatsızlıklara karşı kullanıldığı gibi kozmetikte parfüm, şampuan, sabun, dudak boyası, deodorant, kolonya vb. maddelerin yapımında katkı maddesi olarak kullanılır.

c) Halk arasında güneş yanığı, kas ağrıları, kas krampları, ağız içi iltihaplarına karşı kullanılır. Konisine 10-15 damla katılarak eve güzel koku yayılır. Bu kokudan dolayı sivrisinek ve sinekler gelmez.

Yan tesirleri: Melaloyka eter yağı tarife uyulmaz ve aşırı miktarda alınır ise alerjiye sebep olabilir. Aşağıdaki Çay ağacı hakkında yapılmış bilimsel araştırmaları ve diğer kullanım tavsiyelerini bulabilirsiniz.

Araştırmalar: Melaloyka eter yağı ile ayak mantarları, vajina mantarları ve akne gibi rahatsızlıklara karşı tedavi denemeleri yapılmış ve büyük başarılar elde edilmiştir.

1) Bassett ve ekibi tarafından 1990’da %5’lik Melaloyka eter yağı ile akne üzerinde tedavi denemesi yapılmıştır. Bir grup Melaloyka eter yağı ile diğer bir grup ise kimyasal ilaç Benzolperoksid ile tedavi edilmişlerdir. Neticede Melaloyka yağının Benzolperoksid kadar etkili olduğu ve ayrıca yan tesirinin olmaması nedeni ile tercih edilmesi gerektiği tespit edilmiştir. (ZP.2.96.111)

Haberin Devamı

2) Willams ve ekibi 1995’de Tırnak mantarı (ayak ve el parmaklarındaki) hastalığı olan insanlar üzerinde deneyle r yapmışlardır. Bir grup %5’lik Melaloyka eter yağı ile, ikinci grupta kimyasal ilaç %1’lik Clotrimazol ile tedavi denemesi yapılmıştır. 3 ay süren tedavide %5’ lik Melaloyka yağı ile tedavi olanların %60’ında iyileşme görülmüş ve kimyasal ilaçtan daha etkili olduğu tespit edilmiştir. (ZP.2.96.111)

3) Dr.Belaiche 1985’de Paris’te Tıp fakültesine bağlı olarak çalışan Phytotherapie (Fitoterapi) bölümünde yaptığı deneylerle vajina mantarı ve mesane iltihaplanmasını iyileştirmiştir. (NH.6.96.348)

4) Alim (5 yaşında) haya torbasının sol kısmında mantar vardı. Çocuk doktoru kimyasal ilaç yazdı ve pek faydası olmayınca ben Melaloyka yağı ile tedavi ettim ve geçti.