Magazin Margot Robbie ilk kez reklam kampanyasında

Margot Robbie ilk kez reklam kampanyasında

Paylaş
Margot Robbie ilk kez reklam kampanyasında

Ünlü oyuncu Margot Robbie, Calvin Klein'in marka yüzü olduğunun açıklanmasından iki ay sonra, markanın ilk parfüm kampanyası için objektif karşısına geçti.

Ünlü oyuncu Margot Robbie, Calvin Klein’in marka yüzü olduğunun açıklanmasından iki ay sonra, markanın ilk parfüm kampanyası için objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaştığı “Para Avcısı” filmiyle yıldızı parlayan Robbie, Deep Euphoria parfümü için üstsüz bir erkek modelle birlikte Craig McDean’e poz verdi.

Temmuzda vizyona girmesi beklenen “Tarzan Efsanesi” filminin 25 yaşındaki yıldızı, gece elbisesi giydiği kampanya fotoğrafında doğal makyajı ve toplanmış saçlarıyla dikkat çekti.

“Deep Euphoria Calvin Klein’ın yüzü olduğum için çok heyecanlıyım” diyen Avustralyalı oyuncu, “Bu benim ilk reklam kampanyam ve bunun yıllardır sevdiğim ikonik marka Calvin Klein için olmasından gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Margot Robbie, mayıs ayında düzenlenen 2016 Met Gala etkinliğine de Calvin Klein tasarımı beyaz elbiseyle katıldı. Tasarımcının hayranı olan Robbie, Calvin Klein’in şubat ayında gerçekleşen sonbahar 2016 defilesine de katılmıştı. Vogue’a verdiği röportajda, Clavin Klein tasarımları için, “Sade ve minimalist yaklaşımı benim için mükemmel” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

HEYECANLANDIK

Yakında “Tarzan Efsanesi” filmiyle beyazperdede boy gösterecek olan oyuncu, filmde yönetmen David Yates'in "Sahne biraz vahşi olacak. Alex'e biraz vur" talimatı üzerine başrolleri paylaştığı Alexander Skarsgard'ı yakınlaşma sahnesi esnasında sakatladığı iddialarına yanıt vermiş, "Alexander çok güçlü bir adam, o kadarcık vurmama dayanabilir. İkimiz de o sahnede biraz heyecanlandık" demişti.