Spor Mario Balotelli, Galatasaray'a yaklaşıyor

Mario Balotelli, Galatasaray'a yaklaşıyor

Paylaş
Mario Balotelli, Galatasaray'a yaklaşıyor

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in taraftarı heyecanlandırmak için transferini istediği Mario Balotelli her gün biraz daha Sarı kırmızılı takıma yaklaşıyor...

Mario Balotelli her gün biraz daha Galatasaray'a yaklaşıyor...

Mino Raiola ile Cenk Ergün'ün görüşmelerinin ortaya çıkması ile başlayan süreçte Fransa'dan Orange sürpriz bir iddiayı gündeme getirdi. Nice Başkanı Jean-Pierre Rivère'nin Balotelli konusunda umutsuz olduğunu, Balotelli ile yola devam etmek istemesine rağmen şartların oluşmadığı iddia edildi. Galatasaray'ın Balotelli için oldukça ciddi olduğu hatırlatıldı.

SÖZLER VERİLDİ


Nice'de başarılı bir sezon geçiren Mario Balotelli'nin Galatasaray'a geçeceği ile ilgili haberler İtalya'da da yankı buldu. Tutto Sport'tan Mattia Zangari'nin haberinde ''Balotelli'nin ufku, Galatasaray macerasında'' başlığı atıldı. 26 yaşındaki İtalyan forvet için menajeri Mino Raiola ile Cim Bom'un spor direktörü Cenk Ergün arasında doğrudan temas kurulduğu hatırlatıldı. İtalyan menajerin müşterisinin (Balotelli) önümüzdeki sezon Nice'de kalmasının güvenli olmadığını ve Galatasaray'ın gelecek için iyi bir seçenek olabileceğini belirttiği gündeme getirildi. Bu noktada haberlerin olumlu şekilde geliştiği, Super Mario'yu TT Arena'ya getirmek için Ergün'ün elinden gelenin en iyisini yapmaya söz verdiği belirtildi.

Haberin Devamı