Türkiye (Son Dakika) Markette alışveriş yaparken 2 bin doları çalındı

Markette alışveriş yaparken 2 bin doları çalındı

Paylaş
Markette alışveriş yaparken 2 bin doları çalındı

İstanbul Esenyurt'ta markette alışveriş yapan Manal Alhamad'ın 2 bin doları çalındı. Polis şüphelileri yakalamak için inceleme başlattı.

İstanbul Esenyurt’ta markette alışveriş yapan Suriyeli Manal Alhamad’ın 2 bin doları çalındı. Hırsızlık anları kameralara yansırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

30 Kasım’da Esenyurt’ta meydana gelen olayda Manal Alhamad (50) alışveriş yapmak için burada bulunan markete geldi. Alışveriş yaptığı sırada yanına gelen bir şüpheli, kadının 2 bin dolarını çaldı. Marketin güvenlik kamerası görüntülerinden parasını çalan kişiyi tespit eden Alhamad görüntülerle birlikte polise başvurdu.

Görüntüleri inceleyen polis Alhamad'ın parasını çalan kadının yanındaki 3 kişiyle birlikte organize bir şekilde hareket ettiğini belirledi. Polis şüpheli 4 kadını yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer 3 kişiden ayrı çıktı

Görüntülerde Alhamad'ın etrafında dolaşan kadınlardan siyah giyimli kadının bir süre sonra çatasına doğru hamle yaptığı ve 10 saniye içinde Alhamad'ın 2 bin dolarını aldığı gözleniyor. Görüntülerde hırsızlığı yapan kadının diğer 3 kişiden ayrı olarak marketten çıktığı ve yüzünü gizlediği görüldü.

Haberin Devamı

DHA