Marmaris Marmaris'te polis günü etkinlikleri başladı

Marmaris'te polis günü etkinlikleri başladı

Paylaş
Marmaris'te polis günü etkinlikleri başladı

Marmaris'te polis günü etkinlikleri başladı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'ncü yılı kapsamında ziyaret ve etkinlikler düzenlendi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı'nın 174'ncü yılı etkinlikleri kapsamında ilk olarak Kaymakam Celalettin Yüksel'i makamında ziyaret etti. Ardından İlçe Emniyet Müdür yardımcıları İsmail Toygun ve Nedai Atakan ile bazı polis memurları, Yeni Cami'de cuma namazı kıldı, şehit meslektaşları için dua etti. Ayrıca cami önünde şehitler adına dualarla lokma döküldü. Ardından Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi önünde mevlit okutuldu.

Kaymakam Celalettin Yüksel, "Polislerimiz kutsal bir görevi icra etmektedirler. Ülkemizin ve şehrimizin huzur ile güvenliği için polis teşkilatımız çok önemli yer tutmaktadır. 7 gün 24 saat görevlerinin başında ailesinden ve kendisinden fedakarlık yaparak görevlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatımızın 17'ncü yıldönümünü kutluyorum" dedi.

Etkinlikler kapsamında, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı kuruluş yıldönümünde, Kordon Caddesi'nde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk de sunuldu.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı