Yaşam Mars'ta şimdi de 'kadın' görüldü!

Mars'ta şimdi de 'kadın' görüldü!

Paylaş
Mars'ta şimdi de 'kadın' görüldü!

Mars'ta bulunan kâşif robot Curiosity tarafından çekilen ve NASA tarafından yayınlanan bir fotoğraf, Mars'ta yaşam olabileceği efsanelerini yeniden alevlendirdi! Geçtiğimiz günlerde geçilen bir fotoğraftaki şekil örümceğe benzetilirken, uçan küre, kurukafa, piramit ve yüzeyden fışkıran ışık, uzay ve UFO meraklıları arasında hâlâ hararetli tartışmalara neden oluyor

İddiaya göre, sosyal medyada olay yaratan son fotoğrafta, Mars yüzeyinden uzayın ın derinliklerine bakar gibi görünen şey bir kadın... Hatta bu kadın, NASA’nın keşif aracı Curiosity’ye bakıyor. Onu uzaktan izliyor.



Gökte görüldüğü öne sürülen ve tanımlayan cisimlerin haberlerinin yer aldığı UFO Sightings Daily adlı internet sitesi, fotoğraftaki şekli uzayda hayat olduğunun bir kanıtı olarak yorumluyor. Söz konusu site, gizemli cismin kesinlikle bir kadın olduğunu, hatta memelerinin göründüğünü iddia ediyor.

Uzun saçlı bir kadını andıran cismin, yaklaşık 8-10 cm olduğu tahmin ediliyor.

Cismin canlı mı yoksa çok eski zamanlardan kalma bir heykel mi olduğunun ilk bakışta anlaşılmadığının belirtildiği haberde, “Fakat bu kadar küçük bir heykel olsa kolayca aşınırdı. Bu yüzden de canlı bir varlık olma ihtimali daha yüksek” çıkarımı yapıldı.

NASA'nın geçenlerde yine Mars'tan paylaştığı bu fotoğrafta da bir cisim örümceğe benzetilmişti:



***

Bu kayanın ise kusursuz bir piramit olduğu öne sürülüyor... Hatta kimisine göre bu bölüm, piramitin sadece görünen kısmı ve asıl büyük piramit toprak altında gömülü duruyor.



**

Bunun da Mars yüzeyinde havada asılı duran bir küre olduğu öne sürülüyor, hatta gölgesiyle de bu iddia destekleniyor:



***

Mars efsanelerinden biri de bu ışık hüzmesi... Curiosity'nin fotoğrafladığı bölgede yansıma yapacak bir kaya ya da cisim bulunmadığı için, yeraltından yüzeye doğru fışkırıyormuş gibi görünen bu ışığın, doğal değil yapay bir ışık kaynağı olabileceği öne sürüyor.



***

Tabi Mars'taki kurukafa ve yüzü de unutmak mümkün değil



***

Bu da Mars UFO'su...

Haberin Devamı