Spor Martin Skrtel'den büyük fedekarlık!

Martin Skrtel'den büyük fedekarlık!

Paylaş
Martin Skrtel'den büyük fedekarlık!

Oynamakta ısrar eden ve arkadaşlarını yalnız bırakmak istemeyen Slovak stoper Martin Skrtel, karşılaşmanın ardından ambulansla hastaneye götürülme teklifini de geri çevirdi.

Kasımpaşa karşılaşmasında kafasına aldığı darbeden sonra kafasına 5’i devre arası, 5’i de maç sonu olmak üzere toplam 10 dikiş atılan Fenerbahçe'nin savunmacısı Martin Skrtel, yaptığı fedakârlıkla gönülleri fethetti. Takım motivasyonunu da etkileyen kararlar veren tecrübeli stopere ilk müdahale saha içinde yapılırken, 45 dakika sonrasında soyunma odasında hareketli dakikalar yaşandı.

İlk bandaj sonrasında sık sık kafa vurduğu için yarası kanamaya devam eden Skrtel’in durumunun kötüye gittiğini fark eden teknik direktör Aykut Kocaman ve takım dokturu Burak Kunduracıoğlu, soyunma odasında Slovak oyuncuya, “İstersen oynayamayabilirsin. Durumun pek iyi görünmüyor. Seni hastaneye yollayım” teklifinde bulundu.

HERKESİ ETKİLEDİ


Bunun üzerine doktora dönen başarılı yıldız, “Oynamak istiyorum, sen kanı durdur yeter. Ben böyle devam ederim. Maç çok kritik, şimdi arkadaşlarımı yalnız bırakmak olmaz” ifadelerini kullanırken, kafasına atılan 5 dikiş esnasında sakinliğinden ödün vermedi.

Takım arkadaşlarının da şaşkın bakışları altında ufak bir operasyon geçiren oyuncunun bu tavrı başta Volkan Demirel olmak üzere herkesi çok etkiledi. Hatta Volkan, “Skrtel bizi Kasımpaşa maçının ikinci yarısında adeta hırslandırdı ve motivasyonumuzu yükseltti” cümlelerini kullandı.

4-1 kazandıkları mücadelenin ardından bu kez de ambulansla hastaneye götürülmek istenen Skrtel, “Buna da gerek yok” deyip kulübün görevli personeliyle ve kulübün özel arabasıyla hastanenin yolunu tuttu.

Şampiy10

Haberin Devamı