Bilim - Teknoloji Marvel Future Fight’a yeni kahramanlar ekleniyor
Paylaş
Marvel Future Fight’a yeni kahramanlar ekleniyor

Netmarble’ın çok sevilen mobil oyununa Marvel Studios’ Avengers: Sonsuzluk Savaşı temalı yeni içerikler geliyor

KMarvel Studios’ Avengers: Sonsuzluk Savaşı filminin sinemalarda gösterime girmesinin ardından dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Corp., çok sevilen mobil oyunları MARVEL Future Fight’a, 70 milyondan fazla kullanıcının keyfini oynayacağı Marvel Studios’ Avengers: Sonsuzluk Savaşı temalı içerikleri ekleyen yeni güncellemenin yapılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

YENİ KOSTÜMLER EKLENDİ

Son güncellemenin içinde hayranların çok sevdiği Süper Kahramanlar ve Süper Kötüler için Marvel Studios’ Avengers: Sonsuzluk Savaşı’ndan ilham alınan kostümler olacak; bu kostümler Star-Lord, Rocket, Cull Obsidian, Kara Çene, Hulkbuster 2.0, Savaş Makinesi, Scarlet Witch ve Doktor Strange için gelecek. Yeni geliştirilen ve oyunculara aşılacak yepyeni engeller sunan Üstün Baş Düşman moduna da Cull Obsidian ve Corvus Glaive de eklendi.

DEMİR ADAM VE ÖRÜMCEK ADAM 3. SEVİYEDE

Ayrıca karakterlere özel güncellemeler de yapıldı, Demir Adam ve Örümcek Adam artık yeni Nihai Yeteneklerle Kategori 3 seviyesine çıkarılabilirken Star-Lord, Rocket, Cull Obsidian, Kara Çene, Hulkbuster, Savaş Makinesi ve Scarlet Witch de artık oyundaki bütün potansiyellerini kullanabilecekler. S.H.I.E.L.D. Laboratuvarı’na da güncellemeler yapıldı, gelişmiş Boyut Değişim Cihazında artık yeni Gelişmiş Destansı seviye görevler, yeni bir Eşya Dükkanı, yeni para birimi “Boyut Nişanları” ve daha fazlası oyuna eklendi. Netmarble’ın Chief Global Officer’ı Seungwon Lee; “Marvel Studios’ Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nın sinemalardaki eşsiz başarısını görmek bizim için büyük bir zevk oldu” dedi ve “MARVEL Future Fight’a bu muhteşem filmle ilgili özel içerik eklemeye devam edebildiğimiz için gururluyuz” diye de ekledi.

Haberin Devamı

MARVEL Future Fight, kısa bir süre önce üçüncü yaşını Dünya’nın her yerindeki 70 milyondan fazla kullanıcısını için özel oyun içi etkinlikleri düzenleyerek kutladı. Oyun şu anda App Store ve Google Play üzerinden Dünya’nın her yerinden indirilebiliyor.