Çocukluk Maşa ile Koca Ayı'nın başarısı
Paylaş
Maşa ile Koca Ayı'nın başarısı

WarnerMedia, Universal Studios, MGA L.O.L Surprise başta olmak üzere dünyanın en büyük medya kuruluşlarının, en sevilen karakterlerin, izlenme rekorları kıran dizi ve filmlerinin Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi Lisans A.Ş.; Maşa ile Koca Ayı’nın da tek yetkili temsilcisi olarak, tekstilden aksesuara, gıdadan kırtasiyeye tüm tüketici ürün gruplarında Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla iş birliği gerçekleştiriyor ve Maşa ile Koca Ayı’nın yer aldığı ürünlerin tüm Türkiye’ye ulaşmasını sağlıyor.

Türkiye’de Lisans A.Ş. tarafından temsil edilen Animaccord Animation Studio’nun dünyaca ünlü karakterleri Maşa ile Koca Ayı, ülkemizde de en sevilen içeriklerden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Haberin Devamı

Yeni sezonuyla, hafta içi her gün 11:30’da Cartoon Network’ün Cartoonito kuşağında miniklerle buluşan Maşa ile Koca Ayı, dijital dünyada da çocukların güvenle izleyebileceği bir içerik olduğunu ailelere kanıtlamış durumda.

Geçtiğimiz 1,5 ay içerisinde 270.000 yeni abonesi ile YouTube Türkçe kanalı 2,8 milyondan fazla aboneye ulaşan sevimli ikili, aynı zamanda YouTube Türkçe kanalındaki video görüntülenme sayısının 1 milyarın üzerine çıkmış olmasını kutluyor.

Türkiye’de %80’in üzerinde popülerliğe sahip olan ve Facebook Türkçe sayfasını da aktive eden Maşa ile Koca Ayı’nın başarısının ardında, çocuklar kadar ebeveynler tarafından da onaylanması ve izlenmesi yatıyor. Öğretici unsurları, birbirinden farklı temalarla hikayelendiren ve eğlenceli hale getirilen sevimli ikilinin öne çıkan yeni teması “müzik”. Maceradan maceraya koşarken aynı zamanda müziği de hayatlarından eksik etmeyen sevimli ikili, eğlenceli melodilerle öğretici şarkıları birlikte seslendiriyor.

Haberin Devamı