İnegöl Masa tenisi karşılaşmalarında dostluk kazandı

Masa tenisi karşılaşmalarında dostluk kazandı

Paylaş
Masa tenisi karşılaşmalarında dostluk kazandı

Masa tenisi karşılaşmalarında dostluk kazandı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA) - BURSA Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi takımları, 15 Temmuz Kupası'nda buluştu. İki kulüpten 68 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle "15 Temmuz Kupası" adı altında düzenlenen organizasyona Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi sporcuları katıldı. Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Masa Tenisi Salonu’nda yapılan organizasyona, minik, küçük, yıldız ve genç kategorilerinde toplam 68 sporcu katıldı. Dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

"ÖZEL BİR TURNUVA OLDU"

Ödül töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Biberci, misafir takım İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü’ne teşekkür etti. Turnuvanın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü anısına yapıldığını belirten Biberci, “ İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü’nü burada misafir ettik. Küçük büyük bütün sporcularımız hem maç yaptı hem de yeni arkadaşlarıyla antrenman yapma fırsatı yakaladı. Sporcularımızın yanı sıra ailelerimiz de bu önemli günü bizimle paylaştılar. Turnuvadaki amacımız yarışmadan ziyade, ülkemiz için önemli bir gün olan 15 Temmuz’u unutturmamaktır. Özel bir turnuva oldu. Bu etkinlikleri devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı