Manavgat MASMO'da 'e- uygulamalar' semineri

MASMO'da 'e- uygulamalar' semineri

Paylaş
MASMO'da 'e- uygulamalar' semineri

MASMO'da 'e- uygulamalar' semineri

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (MASMO) tarafından 'e-uygulamalar' konulu eğitim semineri düzenlendi.

Manavgat Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda düzenlenen seminere Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) sekreteri Sacittin Hancıoğlu ve eğitmenler Nezaket Yılmaz ve Serkan Yılmaz katıldı. Seminerin açılışında konuşan MASMO Başkanı Nezih Özgenç, "E-uygulamalar, mali müşavir arkadaşlarımızın sık sık şikayet ettiği konuların başında geliyor. Bunları daha iyi anlayabilmemiz, ve e-uygulamalarda yapılması gerekenler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmamız için bu eğitim seminerini gerçekleştiriyoruz" dedi.

MASMO Başkanı Nezih Özgenç, ASMMMO Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar ve yönetimine kendilerine verdiği destek dolayısıyla da teşekkür etti.

Seminerde, eğitmen Serkan Yılmaz 'e-uygulamalar' konusunda mevzuattaki son değişikleri ayrıntılı bir şekilde anlatırken, Nezaket Yılmaz da 7194 sayılı kanunla getirilen dijital hizmet vergisi, konaklama vergisi, değerli konut vergisi ve vergi mevzuatlarındaki son değişikler hakkında bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı