Magazin MasterChef Alican kimdir? MasterChef Alican nereli?

MasterChef Alican kimdir? MasterChef Alican nereli?

Paylaş
MasterChef Alican kimdir? MasterChef Alican nereli?

MasterChef Alican nereli ve kaç yaşında bilgileri izleyenlerin merak edip araştırdığı konulardan. İşte MasterChef Alican kimdir? MasterChef Alican nereli? sorularının cevapları..

Yarışmaya sonradan dahil olan ve birçok kez potaya girmesine rağmen adını finale yazdırma başarısını gösteren MasterChef Alican'ın kim olduğu merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef Alican Sabunsoy kimdir ve kaç yaşında? İşte, MasterChef Alican'ın hakkında detaylı bilgiler...

Haberin Devamı

MasterChef Alican kimdir?

MasterChef Alican Sabunsoy, 1991 yılında Adana'da dünyaya geldi. 2011 yılında Mersin Üniversitesi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Yönetimi bölümüne giren MasterChef Alican Sabunsoy, aynı dönemde Mersin'de bir kafede aşçı olarak çalıştı.

2013 yılında 3 ay boyunca İstanbul'da bir Çin restoranında çalışan MasterChef Alican, hemen ardından Adana'da bir suşi restoranında çalışmaya başladı.

2017 yılına kadar Adana'da birbirinden faklı restoranlarda kısa süreli çalışmalar yapan MasterChef Alican, 2016 yılında İstanbul'da ünlü bir steakhouse restoranda çalıştı.

İstanbul'daki kısa süreli çalışmasının ardından yeniden Adana'ya dönen Alican, bir steakhouse restoranda yönetici şef olarak görev aldı.

MasterChef Alican'ın son durağı ise yine yönetici şef olarak çalıştığı suşi restoranı oldu. MasterChef Alican Sabunsoy, aşçılık ustalık belgesine de sahiptir.

Haberin Devamı