Magazin MasterChef finale kim çıktı? MasterChef ilk finalist kim oldu? 11 Ocak 2022 MasterChef kazanan isim

MasterChef finale kim çıktı? MasterChef ilk finalist kim oldu? 11 Ocak 2022 MasterChef kazanan isim

Paylaş
MasterChef finale kim çıktı? MasterChef ilk finalist kim oldu? 11 Ocak 2022 MasterChef kazanan isim

MasterChef'te heyecan dorukta. Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de finale çok az bir zaman kala bu akşam ilk finalist belli oldu. Peki, finale kim kaldı? MasterChef ilk finalist kim oldu? MasterChef'te bugün kim kazandı? 11 Ocak 2022 MasterChef finale kim çıktı? İşte merak edilen detaylar...

MasterChef Türkiye'de nefesler tutuldu. Yarışmanın finalist isimleri Eren, Hasan ve Tahsin arasında bu akşam final oyunu oynandı. İlk finalistin belli olduğu yarışmada heyecan dorukta. Peki bu akşam MasterChef'te ilk finalist kim oldu?

Haberin Devamı

İLK FİNALİST KİM OLDU?

Bugün itibariyle şeflerin verdiği program olmadı. Yarışmacılar kendi yemeklerini yaptı. Final tabağına kadar da yarışmacılar kendi yemekleriyle finale geldi.

YARIŞMACILAR 3 YEMEK YAPTI

Üç başarılı finalist isim başlangıç, ana yemek ve tatlı yaptı. Konsept olarak bir renk belirlendi. Kırmızı konseptle yarışmacılar final için ilk adımı attı. Kırmızı renkli ürünlerin yanında başka renklerde kullanılabilir fakat ana renk olarak kırmızı belirlendi.

MASTERCHEF BU AKŞAM KİM KAZANDI? İLK FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de nefes kesen mücadele sona erdi. Kıran kırana geçen puanlama sonucunda ilk finalist Eren oldu.

MASTERCHEF EREN KİMDİR?

Masterchef Eren Kaşıkçı, 1989 yılında Kırıkkale'de doğdu. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Eren Kaşıkçı, yarışmaya Gökçeada'dan katılmaktadır. Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı halen hayatını orada sürdürmektedir.

Haberin Devamı

Kaşıkçı, İlkokulu Balıkesir Edretmit'te, ortaokul Kıbrıs'ta, liseyi ise Samsun'da turizm meslek lisesinde okumuştur. Üniversitede ise 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne giden Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamadığını ifade etmektedir. 2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim aldığını dile getirmektedir.