Magazin MasterChef ilk finalistler kimler oldu? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef ilk finalistler kimler oldu? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

Paylaş
MasterChef ilk finalistler kimler oldu? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye'de final için geri sayım devam ediyor. 74. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelen programda ilk finalistler belli oldu ve haftanın eleme adayları da açıklandı. MasterChef ilk finalist kim oldu ve eleme adayları kimler oldu? İşte merak edilen tüm detaylar.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye yine oldukça heyecanlı bir bölümle izleyici ile buluştu.. Büyük bir heyecana sahne olan yeni programda eleme adayları kimler oldu ve yarışmaya veda eden oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar.

Haberin Devamı

Masterchef'te eleme adayı kim oldu?

Masterchef'te bu akşamki sürpriz eski yarışmacılar oldu. Kıvanç, Yekaterina, Mustafa, Yasin ve Açelya ekibe katıldı. Kıvanç ile Cemre, Mustafa ile Ekin, Batuhan ile Yasin, Alican ile de Yekaterina ortak oldular. Ödül ise 10 bin lira idi. Para ödülünü kazanan Alican ve Yekaterina oldu. Üçüncü eleme oyunu da bu yarıştan sonra yapıldı.

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı Alican olmuş, ardından Batuhan 2. eleme adayı olmuştu. Sevilen yarışmada 3. eleme adayı ise Ekin oldu.

MasterChef'te ilk finalistler kimler oldu?

MasterChef'te ilk finalistler Cemre ve Güzide oldu...

MasterChef'te kim elendi?

MasterChef Türkiye'de eleme Cuma akşamı gerçekleştirilecek.