Magazin MasterChef Türkiye'de Emel Günoğlu rüzgarı!

MasterChef Türkiye'de Emel Günoğlu rüzgarı!

Paylaş
MasterChef Türkiye'de Emel Günoğlu rüzgarı!

TV8 ekranlarının sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye 2020'nin dün akşam ekrana gelen bölümüne, elemeye katılan Emel Günoğlu damga vurdu. Yarışmanın elemelerine iki ayrı yemekle gelen Emel, jürinin itirazları sonucunda birini seçmek zorunda kaldı. Yarışmacı, daha sonra ise söylediği şarkıyla şeflere eğlenceli anlar yaşattı.

TV8'de yeni sezonuyla yayınlanmaya başlayan yemek yarışması MasterChef Türkiye'de, ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yarışmacı seçmelerine devam ediyor.

Haberin Devamı

Yarışmanın son bölümünde yine eğlenceli anlar yaşandı. Yarışmacı adaylarından Emel Günoğlu, yaptığı iki yemek ve yanında getirdiği şerbetle dikkat çekti.

Neşeli karakteriyle yarışmaya damga vuran Emel stüdyoya ilk girdiği andan itibaren yaptığı her hareketiyle jüriyi şaşırttı.

Jüriden Emel'e sürpriz

Yarışmaya ekşili semiz otu ve et yemekleriyle katılan Emel, evde yaptığı şerbeti de jüriye ikram etti. Ancak ünlü şefler şerbeti kendisinin yapıp yapmadığına emin olamadı. Bunun üzerine cep telefonunda videoyu göstermek isteyen yarışmacı dışarıya çıktı.

Şefler ise yarışmacıya sürpriz yapmak için tabakları da alarak stüdyodan çıktı. Emel Günoğlu ise geri döndüğünde yemekleri ve jüriyi göremeyince büyük şaşkınlık yaşadı.

Bir süre sonra geri dönen şefler ise Emel'in cep telefonundan şerbeti yapma videosunu izlediler.

Haberin Devamı

Jürinin kararı zorladı

Daha sonra ise jüri karar aşamasına geçti. İki yemeği de tadan ünlü şefler, yarışmacı Emel'den birini seçmesini istedi.

Emel Gündoğan kritik bir karar vererek semiz otu yemeğini değerlendirmelerini istedi. Jüri üyelerinin de ortak kararıyla beğendikleri yemek semiz otu olunca, Emel Günoğlu 3 evet oyuyla üst tura çıkmayı başardı.

Mehmet Şef, "Yaptığın semiz otu, nohutun pişmesi ve ekşiliğiyle senin üst tura geçmen için yeterli. Diğerinde de yaratıcı yönünü göstermişsin" dedi.