Magazin MasterChef Türkiye'de şampiyon kim oldu? 2019 MasterChef şampiyonu...

MasterChef Türkiye'de şampiyon kim oldu? 2019 MasterChef şampiyonu...

Paylaş
MasterChef Türkiye'de şampiyon kim oldu? 2019 MasterChef şampiyonu...

TV8'in merakla izlenen yarışması MasterChef Türkiye'de bu gece final heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye'de dün akşam yayınlanan programda Güzide hayallerine veda etmişti. Yarışmanın bu akşam yayınlanan yeni bölümünde Cemre ve Alican birinci olmak için yarıştı. İşte MasterChef şampiyonu...

MasterChef Türkiye'de bu gece final heyecanı yaşandı. Çok çekişmeli yarışmanın ardından yarışmayı kazanan belli oldu. MasterChef şampiyon kim oldu? MasterChef şampiyon belli oldu mu? sorularının yanıtını merak ediyor. İşte merak edilen o detaylar..

Haberin Devamı

2019 MasterChef şampiyonu kim oldu?

MasterChef Türkiye finalinde Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık arasında 3 oyun oynandı. İlk iki yarışmanın ardından canlı yayında eleme heyecanı yaşandı. Yapılan yemeklerin ardından jüri üyeleri yarışmacılara verdiği puanları açıkladılar. 1. oyun Uluslararası Mutfak Menüsünde Alican 22, Cemre ise 21 puan aldı. 2. oyun Türk Mutfağı Menüsünde Cemre 43 puan, Alican ise 42 puan aldı.

3. oyun ve yarışmanın sonunda Alican Sabunsoy 74 puan aldı. Cemre Uyanık toplam 77 puan alarak 2019 MasterChef Türkiye şampiyonu oldu.

MasterChef Cemre Uyanık kimdir?

Aslen Şanlıurfalı olan 27 yaşındaki Cemre Uyanık, üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konaklama Yönetimi bölümünde aldı. 2015 yılında üniversite eğitimini tamamlayan MasterChef Cemre, 2017 yılında 5 ay boyunca ABD'de bir restoranda görev aldı.

Haberin Devamı

Daha sonra yine ABD'de bir Fransız restoranda stajına devam eden Cemre, 2018 yılında New York'ta farklı bir restoranda parti şefi olarak girmiş ve 11 ay boyunca çalıştı. Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyduğunu belirtmişti. Cemre Uyanık, MasterChef'e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu belirtmişti.