Magazin Masumlar Apartmanı’ 10. bölüm fragmanı yayında: Gülben’in hayali yarım kalıyor

Masumlar Apartmanı’ 10. bölüm fragmanı yayında: Gülben’in hayali yarım kalıyor

Paylaş
Masumlar Apartmanı’ 10. bölüm fragmanı yayında: Gülben’in hayali yarım kalıyor

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Başladığı ilk günden beri, gerek konusuyla gerekse de dizide geçen entrikalarla severek izleniyor. Salı günü yayınlanan 9. Bölümden sonra, Masumlar Apartmanı’nın 10. Bölüm fragmanı da yayınladı. Fragmanda Gülben’in kurduğu hayal, ablası Safiye’nin seslenmesiyle bitiyor.

TRT 1’de beğeniyle izlenilen ‘Masumlar Apartmanı’nın yeni 10. bölümü, 17 Kasım’da ekranlara gelecek. 10 bölüm fragmanında Gülben, kurduğu hayalden Safiye’nin sesiyle uyanıyor. Mutfakta dans edip, elinde mikrofon varmış gibi şarkı söyleyen Gülben, kendisini sahnede hayal ediyor. Ama ablasının sesiyle hayali yarım kalıyor.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı 10. bölüm 1. fragmanı

Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeş. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantı. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmak. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacak. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkıyor.

Fragman yorumları:

Masumlar Apartmanı, izleyicisinden sosyal medyada birçok yorum alıyor. İşte 10. fragmana gelen yorumlardan bazıları:

-Gülben, Esat'ın yokluğunda kafayı yemiştir hayırlı olsun.

- Gülben gerçek sandım meğer hayalmiş ne güldüm ya harikasın.

Haberin Devamı

-Ahh Safiye burada kendimizi kaptırdık fragmana, gene geldin şu hale bak dedin Gülden gibi korktuk burada!