Yaşam Matem nedeniyle konseri iptal etti!

Matem nedeniyle konseri iptal etti!

Paylaş
Matem nedeniyle konseri iptal etti!

Rolling Stones, Mick Jagger'in sevgilisi L'Wren Scott'un ölümü ardından Avustralya turnesinin ilk konserini iptal etti

Amerikalı tanınmış moda tasarımcısı Scott, dün New York'taki dairesinde ölü bulunmuştu. L'Wren Scott'un intihar ettiği belirtiliyor.

Rolling Stones yarın Perth kentinde konser verecekti. Konserlerin düzenleyicisi turneyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olmadığını belirtti. Avustralya'da beş konser daha vermesi planlanan grubun sahneye çıkacağı bir sonraki tarih ise 25 Mart'tı.

49 yaşında olduğu belirtilen L'Wren Scott, dün New York'ta yerel saatle 10'da asistanı tarafından bulunmuştu.

Mick Jagger, Scott'un öldüğü haberini aldıktan sonra, "tam bir şoka uğradığını ve mahvolduğunu" söyledi.

70 yaşında olan Sir Mick Jagger'in, L'Wren Scott'la ilişkisi 2001 yılında başlamıştı.

Dün gece Jagger'ın sözcüsü Victoria Scarfone, ünlü müzisyenin yakınlarda Scott'la ilişkisini sona erdirdiği yolunda New York Post'ta çıkan haberi kesinlikle yalanladı. Sözcü, "Bu haberin hiçbir temeli yok. Mick'in içinde olduğu bu son derece trajik anda ortaya atılan, korkunç ve asılsız bir dedikodu bu." dedi.

Associated Press ajansı, L'Wren Scott'un, asistanına, nedenini belirtmeksizin Manhattan'daki apartmanına gelmesi için bir telefon mesajı göndermesinden 90 dakika sonra ölü bulunduğunu bildirdi. Polis, ölüm olayında kuşku uyandıran bir nokta olmadığını ve geride herhangi bir not bırakılmamış olduğunu söyledi.

Moda dünyasının en ünlü mankenlerinden Naomi Campbell, Vogue dergisi editörü Anna Wintour ve pop yıldızı Madonna L'Wren Scott'un hayranları arasındaydı.

Campbell, Scott'un "bir zerafet ve kadınsılık örneği" olduğunu söylerken, Anna Wintour, Scott'u "tam bir mükemmeliyetçi, her zaman için inanılmaz derecede cömert, zarif, iyi kalpli ve neşeli bir insan" olarak tanımladı.

Madonna da, "Bu korkunç ve trajik bir kayıp. Çok üzgünüm. L'Wren'in çalışmalarını çok seviyordum ve her zaman bana karşı çok cömert davrandı." dedi. Scott'un uzun yıllardır yakın arkadaşı olan Nicole Kidman da, büyük bir şok yaşadığını ve bir açıklama yapamayacak halde olduğunu belirtti.

25 Mart'ta Sidney'de verecekleri konserden sonra Melbourne, Macedon, Brisbane'da turnelerini sürdürmeleri planlanan Rolling Stones, Nisan'da da Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde sahneye çıkacaktı. On Fire turnesinin Haziran'da Avrupa'da, Hollanda, Almanya, İtalya ve Belçika konserleriyle sürmesi planlanmıştı.

BBC muhabiri Phil Mercer, yarınki Perth konserine bilet almış olanların yeni bir tarih belirleninceye dek beklemelerinin istendiğini kaydetti.

BBC Türkçe

Haberin Devamı