Magazin Matrix 4 ne zaman vizyona girecek? Oyuncu kadrosu...

Matrix 4 ne zaman vizyona girecek? Oyuncu kadrosu...

Paylaş
Matrix 4 ne zaman vizyona girecek? Oyuncu kadrosu...

Matrix hayranlarını sevince boğan bir gelişme yaşandı. Warner Bros yapım şirketinin sözcüsü Toby Emmerich yaptığı açıklamada heyecanlı olduklarını dile getirdi. Bu gelişmenin ardından filmin ne zaman çekileceği ve ne zaman vizyona gireceği merak edilmeye başlandı. Aynı zamanda oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da araştırılıyor.

Matrixx'in ilk serisi 1999 yılında çekildi. Daha sonra 2003'te hem The Matrix Reloaded hem de The Matrix Revolutions vizyona girdi. Şimdi Matrix 4 geliyor. Film için çalışmalara başlandı. Şimdi filmin hayranları filmin ne zaman vizyona gireceğini ve oyuncu kadrosunu merak ediyor.

Haberin Devamı

MATRIX 4 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Matrix 4'ün ne zaman vizyona gireceği hakkında henüz detaylı bir bilgi yok.

Matrix 4'te başrollerde yine Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss olacak.Keanu Reeves "Neo", Carrie-Anne Moss da "Trinity" karakterlerini canlandıracak.

Warner Bros ve Village Roadshow Pictures ortaklığında çekilecek olan filmin yönetmeni ve senaryo yazarı, orijinal üçlemenin yönetmenlerinden Lana Wachowski olacak. Matrix 4'ün doğrudan bir "devam filmi" olup olmadığı ise açıklanmadı. Warner Bros sadece filmin "Matrix dünyasında geçeceğini" duyurmakla yetindi.