Ekonomi Mazda 6 iddialı geliyor

Mazda 6 iddialı geliyor

Paylaş
Mazda 6 iddialı geliyor

Mazda 6 yenilenen tasarımıyla Eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor. Ülkemize 2.0 litrelik benzinli 165 Hp motor seçeneğiyle gelecek olan araç performansın yanı sıra üst düzey güvenlik teknolojilerine de sahip

Mazda’nın üst orta sınıfta yer alan sedan modeli Mazda 6, yeni yüzüyle Eylül ayında Türkiye’de satışa çıkacak. Markanın "KODO - Hareketin Ruhu" tasarım diline sahip modeli, SKYAVTIC motor teknolojisinin en yeni haline sahip. Bu sayede yeni Mazda 6, maksimum yakıt verimliliği ve yüksek performansın vaat ediyor.

Haberin Devamı

Mazda 6 i-ACTIVSENSE

Mazda 6, yolculuk esnasında sürücü ve yolcuların kendisini güvende hissetmesi ve sürücünün olası tehlikelerden haberdar olması için geliştirilen i-ACTIVSENSE güvenlik teknolojisine sahip.

Mazda’ya göre bu akıllı teknoloji, mümkün olan durumlarda çarpışmaları önlemeye ve kazanın kaçınılmaz olduğu durumlardaysa çarpışmanın şiddetini azaltmaya yardımcı oluyor.

Mazda 6, i-ACTIVSENSE teknolojisine ek olarak Mazda Radar Hız Kontrol Sistemi (MRCC) ve Stop & Go, Adaptif LED Farlar (ALH), 360 derece Görünüm Monitörü ve Akıllı Hız Yardımcısı (ISA) gibi güvenlik desteklerine de sahip.

MAZDA 6 PERFORMANS

Yeni Mazda 6, 2.0 litrelik sedan benzinli SKYACTIV-G 165 Hp ve altı ileri otomatik şanzıman ile birlikte sunuluyor. Araç yeni WLTP/RDE test döngüleri koşullarına ve Euro 6d TEMP emisyon düzenlemelerine uyumlu. Aynı zamanda 2.0 litrelik motor düşük-orta seviye tork gücü ile yakıt verimliliği ve güçlü sürüş arasında ideal bir denge sağlıyor.

Haberin Devamı

Mazda 6'nın fabrika verisi yakıt tüketimi 100 km’de 6,1 - 6,6 litre aralığında veriliyor. Tüketim otoyol-şehir içi-karayolu karışımı kullanımında ve gerçek yol koşullarında 7,5 litreyi aşıyor ama bu bile makul kabul edilebilecek bir rakam olarak dikkat çekiyor.

MAZDA 6 FİYAT

Japon otomotiv devi Mazda, yenilenen tasarımıyla yeni Mazda 6 modelini Eylül ayında Türkiye pazarında satışa sunmayı planlıyor. 2.0 litrelik sedan benzinli SKYACTIV-G 165 Hp versiyonun satılacağı aracın anahtar teslim fiyatının 271 bin 350 TL olacağı açıklandı.