Advertorial Mazda MX-5 30'uncu yaşını kutluyor
Sponsorlu

Mazda MX-5 30'uncu yaşını kutluyor


Paylaş
Mazda MX-5 30'uncu yaşını kutluyor

Mazda MX-5 Generations Fan klubü efsanenin 30'uncu yılını büyük bir parti ile kutladı. Partiye Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul ve Mazda MX-5 Generations Fan klüp üyeleri ile iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Mazda MX-5 Generations Fan klubü efsanenin otuzuncu yılını Ruby Ortaköy’de büyük bir parti ile kutladı. Mazda MX-5’in doğum günü partisine cemiyet dünyasının tanınmış isimleri de katıldı.

Konuklar MX-5 30th Anniversary Edition modelini yakından tanıma fırsatını buldular. Mazda MX-5‘in otuzuncu yaşına özel kesilen pastanın ardından klüp üyeleri ve ünlü isimler eğlencenin tadını çıkardı.

Mazda, MX-5 30. Anniversary Edition hakkında

Mazda, MX-5 30. Anniversary serisini, ilk MX-5’ı ve ardı ardına gelen nesilleri yaratan tasarımcılar, mühendisler ve sahiplerine ithaf etmek amacıyla 3 bin adet üretti. Dünyada sınırlı sayıda üretilen MX-5 Anniversary serisinin turuncu rengi gün doğuşunu sembolize ediyor.

Türkiye’de 6 adet gelen MX-5 Anniversary serisinin RAYS 17 inç alaşım jantları, ısıtmalı RECARO spor koltuklar ve özel 30. Anniversary arması ve seri numarasına sahip.

Detaylı bilgi için tıklayın.