Eğitim - Kariyer MEB İl dışı tayin başvuruları nasıl yapılır? MEB İl dışı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB İl dışı tayin başvuruları nasıl yapılır? MEB İl dışı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?

Paylaş
MEB İl dışı tayin başvuruları nasıl yapılır? MEB İl dışı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il dışı isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları yarın sona eriyor. Peki, 2019 MEB il dışı tayin başvuruları nasıl yapılacak? MEB İl dışı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte il dışı tayin şartları…

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il dışı tayin ve atama başvuruları yarın sona eriyor. Peki, 2019 MEB il dışı tayin başvuruları nasıl yapılacak? MEB İl dışı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Yer değişikliği yapmak isteyen binlerce öğretmeni yakından ilgilendiren ne 14 Haziran’da başlayan il dışı tayin ve atamaları ile ilgili başvuru süreci yarın tamamlanıyor.

MEB İL DIŞI TAYİN ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri Başvurular 20 Haziran’da sona eriyor.

MEB İL DIŞI TAYİN SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri MEB takvimine göre 24 Haziran’da sonuçlandırılacak.

İl listesinde belirtilen illerin dışındaki illerde görev yapan ve 30 Eylül 2019 tarihi itibarıyla 3 yıllık çalışma süresini tamamlamamış olan öğretmenler, istemeleri halinde listedeki 23 ille sınırlı olmak kaydıyla yer değiştirme başvurusunda bulunabilecek. Bu listede belirtilen illerin birinde görev yapmakta iken soruşturma sonucu bu illerin dışındaki bir il’e atananlar, bu kapsamda başvuruda bulunmaları halinde, soruşturma sonucu ayrıldıkları il haricindeki diğer illeri tercih edebilecekler. Bu kapsamda yapılacak yer değiştirme başvuruları Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri başvurularına ilişkin atama işlemleri sonuçlandırıldıktan sonra değerlendirmeye alınacak. Bu kapsamda yapılan başvurular da 25 Haziran’da sonuçlandırılacak.

Haberin Devamı

Atama sonuçları www.personel.meb.gov.tr adresinde yayımlanacak.

2019 YILI İLLER ARASI DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ UYGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ.