Gündem Mecidiyeköy'de şüpheli minibüs alarmı!

Mecidiyeköy'de şüpheli minibüs alarmı!

Paylaş
Mecidiyeköy'de şüpheli minibüs alarmı!

İstanbul Mecidiyeköy'de polis, ihbar üzerine aranan şüpheli bir minibüsü durdurdu. Araçtaki iki kişi gözaltına alınırken, minibüs çevresinde önlem alındı. Aracın bulunduğu cadde trafiğe kapatılırken bomba uzmanı ekipler olay yerine çağrıldı. Bomba uzmanları araşta yaptıkları incelemede herhangi bir patlayıcı izine rastlamadı

Okmeydanı Darülaceze Caddesi'nden Taksim yönüne giden 34 LD 9862 plakalı minibüs, polis ekiplerince şüpheli olduğu gerekçesiyle durduruldu.

Haberin Devamı

Aracın sürücüsü ile yanındaki kişiyi aşağı indiren polis, caddeyi trafiğe kapattı. Ön incelemeyi yapan Terörle Mücadele Şubesi ekipleri detaylı inceleme için Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerini çağırdı. Yaklaşık 45 dakika sonra gelen bomba uzmanı minibüste inceleme yaptı.

'TERÖR ŞÜPHELİ BOMBALI ARAÇ'

Yapılan inceleme sonucu minibüste herhangi bir olu şeklinde bilgi bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınan araçtaki Sedat K. ve Güven Ö.'nün ise gümrük kaçakçılığından kaydının bulunduğu kaydedildi. Minibüs incelemenin ardından çekiciyle emniyetin otoparkına götürüldü.

Kapatılan yolun yeniden açılmasıyla bölgedeki trafik normale döndü.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer42985","42985","201603","42985-438700.jpg","1", "0","Mecidiyeköy'de şüpheli minibüs");