Siyaset Meclis'te sert tartışmalar...
Paylaş
Meclis'te sert tartışmalar...

Meclis'te sert tartışmalar...

TBMM'deki 2010 bütçe görüşmeleri sırasında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal arasında tartışma yaşandı.

Haberin Devamı

CHP'nin Tunceli raporundan bazı bölümleri okuyan Erdoğan'a CHP sıralarından itiraz geldi. Baykal ile karşılıklı tartışmaya giren Erdoğan, Baykal'ın "Bırak bu işleri" sözüne, "Ben işimi yapıyorum. sana görevini hatırlatıyorum" diye yanıt verdi. CHP ve Deniz Baykal'a yönelik eleştirilerini sürdüren Erdoğan "Baykal'ı artık tanıdım. Sabah başka, akşam başka" dedi.

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de yanıt verdi. Bahçeli'nin dün kendisine hakaret ettiğini belirten Erdoğan, "Bunlarım hiçbirini üzerime almıyorum. Ancak ailelerden, Sayın Bahçeli konuşurken çocuklarının ruh sağlığının kötü etkilenmemesi için televizyondan uzak tutmalarını istiyorum" dedi. Bahçeli bu sözleri gülümseyerek karşılarken, MHP sıralarından tepkiler yükseldi.

Haberin Devamı

Erdoğan "Bahçeli bizim dönemimizde terör durdu diyor. Teslim edilen Öcalan'ı İmralı'ya kim yerleştirdi. Kandil'e operasyon yapılabiliyorsa bu bizim başarımızdır" dedi.

Muhalefet sıralarından atılan laflar üzerine Erdoğan'ın, Meclis Başkanı Şahin'e "Siz mi susturacaksınız ben mi susturacağım demesi" tepkiyle karşılandı. Meclis Başkanı Şahin, Erdoğan'ın bu çıkışı üzerine "Sayın Başbakan lütfen genel kurula hitap etmeye devam edin" dedi.

Posta İnternet