Spor Mecnun Otyakmaz: Bir türlü ideal 11'imizi kuramadık

Mecnun Otyakmaz: Bir türlü ideal 11'imizi kuramadık

Paylaş
Mecnun Otyakmaz: Bir türlü ideal 11'imizi kuramadık

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, önemli açıklamalarda bulundu.

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Torku Konyaspor maçında buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini ve 10 kişi kaldıktan sonra beraberliğe razı olduklarını belirtti.

Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin sahasında Torku Konyasor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geride kalan 5 haftada 4 beraberlik aldıklarını ve bunlardan 2’sinin sahalarında olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Gol yemedikleri bir maç olduğunu dile getiren Otyakmaz, "Bunun savunma yapma açısından önemli olduğunu söyleyebilirim. İkinci yarı bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik, 10 kişi kaldıktan sonra da zaten beraberliğe razı pozisyona geldik" dedi.

Forvet oyuncusu Barrales’in ilk yarıda gördüğü sarı kartı doğru bulmadığını ifade eden Otyakmaz, ikinci gördüğü kartın ise doğru olduğunu kaydederek, "Gereksiz bir kart oldu" değerlendirmesinde bulundu.

"Kadromuzun geniş olmasının sıkıntılarını yaşıyoruz"

Medicana Sivasspor’un her maça farklı bir 11 ile sahaya çıktığının sorulması üzerine Otyakmaz, "Kadromuzun geniş olmasının biraz sıkıntılarını yaşıyoruz. Bir türlü ideal 11’imizi henüz kuramadık, sıkıntıların sebebi bu" diye konuştu.

Medicana Sivasspor’un maraton tribünündeki seyircilerin cezalı olduğunun belirtilmesi üzerine ise Otyakmaz, bireysel olarak yapılan tezahüratlardan dolayı bin 500 kişinin mağdur olduğunu ifade etti.

Otyakmaz, Passolig’in getiriliş amacına uygun şekilde cezaların kişiselleştirilmesi gerektiğine dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Kimin üzerine vazife düşüyorsa yapsın. Zaten statlarda taraftar sıkıntısı çekiyoruz, bugün 2 bin 861 kişiye oynadık. Kupa maçında bile daha fazla seyircimiz oluyordu, yetkililer bu konuda lütfen bir kere daha düşünsünler. Kulüpler Birliği’nde bu konudaki görüşlerimizi net bir şekilde söyledik ama maalesef sadece tribün kapatma meselesini kaldırabildik."

AA

Haberin Devamı