Antalya Medical Park, sağlık sponsoru

Medical Park, sağlık sponsoru

Paylaş
Medical Park, sağlık sponsoru

Medical Park, sağlık sponsoru

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyespor Kulübü ile Medical Park Hastaneler Grubu, sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.
Muratpaşa Belediyespor Kulübü kadın hentbol ve futbol takımlarının sporcu ve teknik heyetinin tüm sağlık hizmetlerini yapmak için sağlık sponsoru olan Medical Park Hastaneler Grubu yönetimi, kulüp yönetimi ile imza töreninde buluştu. Engelsiz Cafe'de gerçekleşen imza törenine, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Sebahattin Tanas, Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Şimşek'in şanı sıra sporcular katıldı.
Türkiye genelinde 31 hastane ile sağlığa ciddi katkı sunduklarını belirten Sebahattin Tanas, "Gerek futbol gerekse engelli sporlarında, sporu ve sporcuyu destekleyen faaliyetlerimiz var. Belediyemize ait bir kulübün sağlık hizmetlerini sunmak onlara sponsor desteği olmak bir gurur kaynağı" dedi.
İmza törenine katılan Başkan Ümit Uysal da, belediye olarak spor alt yapısını geliştirmeye devam ettiklerini anlattı. Gelecekte bu çabaların birleşip sistematik, tesisleşme ve sporcu yetiştirme felsefesi belli olan sürdürülebilir yaygın bir sisteme doğru gitmeyi temenni ettiklerini kaydeden Uysal, şöyle konuştu:
"Muratpaşa Belediyesi olarak spora iki başlık altında bakıyoruz. Birincisi önleyici sağlık hizmeti ve sosyal hizmet anlamında. Kitle sporları, bunun hem psikolojik hem sağlık açısından. Öte yandan toplum ve toplumsal dayanışma nedeniyle vazgeçilmez bir fayda sağladığı çok açık. O anlamda 10 binlerce insana spor yaptıran bir belediyeyiz. İkinci alan ise tesisleşme ve sporcu yetiştirmekte doğru piramidi ortaya koyan yaklaşım. Genelde spor kültürü yeterince oturmamış topluluklarda sende var bizde de olsun mantığıyla olimpik müsabaka tesisleri oluşturuluyor. Fakat kitlelerin spor yapacağı alt yapı tesisleri oluşturulmuyor. Spor kültürü gelişmediyse böyle bir tablo ile karşılaşılıyor. Biz önce çok sayıda insanımızın spor yapacağı yerler oluşturuyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından kadın hentbol takımı adına kaleci Merve Durdu ile futbol takımı kaptanı Eren Çelik, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Sebahattin Tanas'a imzalı top ve forma hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı