Spor Medicana Sivasspor yokları oynuyor!

Medicana Sivasspor yokları oynuyor!

Paylaş
Medicana Sivasspor yokları oynuyor!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kalan ve henüz galibiyetle tanışamayan Medicana Sivasspor'un puan kaybı 11'e ulaştı. Lige kötü başlayan ve geride kalan haftalarda galibiyet sevinci yaşayamayan kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon çıktığı 5 maçın 4'ünden beraberlikle ayrıldı.

Sezona iç sahada Galatasaray karşısında alınan 2-2’lik beraberlikle başlayan kırmızı-beyazlılar, ikinci haftada deplasmanda Eskişehirspor’a 4-2 yenilmekten kurtulamadı. Üçüncü hafta sahasında
Osmanlıspor ile dördüncü hafta Çaykur Rizespor deplasmanında 1-1 berabere kalan "Yiğidolar", beşinci haftada ise dün Torku Konyaspor ile iç sahada 0-0 berabere kalarak, 3 puan hasretini sonlandıramadı.
Ligde bu sezon çıktığı 5 maçtan, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılarak 4 puan toplayabilen Medicana Sivasspor, galibiyet sevinci yaşayamadığı bu karşılaşmalarda 11 puan kaybetti.

Ligde 10 maçtır kazanamıyor

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs’ta Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 10 lig maçında da 3 puan alamadı.
Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor’a yenilen kırmızı-beyazlılar, Kasımpaşa, Trabzonspor, Galatasaray, Osmanlıspor, Çaykur Rizespor ve Torku Konyaspor ile berabere kaldı.

AA

Haberin Devamı