Dünya Meghan Markle kız kardeşi tarafından dava edildi

Meghan Markle kız kardeşi tarafından dava edildi

Paylaş
Meghan Markle kız kardeşi tarafından dava edildi

Prens Harry ile evlenerek İngiliz Kraliyeti'ne giren Meghan Markle, Oprah Winfrey'e bomba etkisi yaratan bir röportaj vermişti. Röportajdaki samimi açıklamaları nedeniyle Sussex Düşesi şimdi kız kardeşi tarafından açıklan tazminat davasıyla karşı karşıya.

Prens Harry'nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, ABD'li sunucu Oprah Winfrey ile yaptığı röportajda hikayesini yanlış anlattığı gerekçesiyle kız kardeşi tarafından 75 bin dolarlık tazminat davasıyla karşı karşıya kaldı. Meghan Markle'ın kız kardeşi Samantha, Markle'ın kendisinin ve babasının itibarını yok etmek için 'önceden tasarlanmış bir kampanya' başlattığını iddia ediyor. Samantha, Meghan'ın sahte hikayelerle onların güvenilirliklerini mahvetmeye çalıştığını iddia ediyor. Ayrıca Meghan'ın kendini yoksulluktan kurtardığını ve 13 yaşından itibaren "geçimlerini sağlamak" için düşük ücretli işlere girmek zorunda kaldığını söylemesinin de yalan olduğunu ifade ediyor.

Haberin Devamı

Samantha, Prens Harry ve Meghan Markle'ın biyografisi olan Finding Freedom isimli kitapta yalan ifadeler olduğunu öne sürüyor.

Meghan Markle'ın davanın temelsiz olduğunu ve gerekli olan asgari dikkati göstereceklerini söyleyerek davaya tepki gösterdi.