Alışveriş - Moda Meghan Markle ve Prens Harry'nin oğlu moda ikonu oldu
Paylaş
Meghan Markle ve Prens Harry'nin oğlu moda ikonu oldu

Yeni yıla Kanada’da giren Prens Harry (35) ve Düşes Meghan (38), 7 aylık oğulları Archie’nin fotoğraflarını paylaştı. Dük unvanı taşıyan Archie’nin bir ziyaret sırasında hediye edilen Ugg botlarını ve 36 poundluk (285 TL) Boden marka bir mont giydiği görüldü. Fotoğrafın ardından bu ürünlerin internet satışları patladı.

Yeni Zelandalı marka, piyasaya sürdüğü örgü şapkasının Sussex Dük ve Düşesi'nin oğlu Archie'nin giymesinin ardından satış patlaması yaşadı. Şapka, mental sağlığı destekleyen bir yardım markası olan Make Give Live tarafından üretildi. Auckland merkezli sosyal bilinç geliştiren bir şirket olan Make Give Love, 35 yaşındaki Prens Harry ve 38 yaşındaki Meghan Markle, yeni yıl dileğini paylaştığı fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayınca, şapka için gelen taleplere yetişemez hale geldi. Prens Harry ve Meghan Markle'ın oğlu Archie, Avustralya ziyaretlerinde giydiği Ugg marka botlar ile de büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı
https://www.instagram.com/p/B6v_KOtJinF/

Cocobear isimli bere, Ekim 2018'de Avustralya ve Yeni Zelanda'daki Kraliyet ziyareti sırasında Prens Harry ve Meghan Markle'a hediye edilmişti. Meghan Markle, o dönem Archie'ye hamileydi.

Markanın kurucu ortağı Claire Conza, satılan her ürününden elde edilen geliri, zihinsel hastalıklarla mücadele için bağışlıyor. Ancak Kraliyet Ailesi sayesinde bu girişimin tüm dünyada yankı uyandıracağından habersizdi.

Conza, 'Bu sabah saat 8'den önce binlerce dolar kazandık ve bu tarzdaki tüm stoklarımızdan sattık. Bunun ne anlama geldiğini neredeyse anlayamıyorum' dedi.

Öte yandan, Archie'nin yeni yıl fotoğrafında İngiliz perakendecisi Boden'den 68 dolarlık (404 lira) kahverengi kapüşonlu ceketini de giydiği görülüyor.

Haberin Devamı

Fotoğrafta Archie'nin giydiği Ugg botlar ise, Avustralya Valisi Sir Peter Cosgrove tarafından kraliyet turunda hediye edilmişti.

posta.com.tr