Eğitim - Kariyer Mehmet Akif Ersoy’un torunundan öğrencilere söyleşi

Mehmet Akif Ersoy’un torunundan öğrencilere söyleşi

Paylaş
Mehmet Akif Ersoy’un torunundan öğrencilere söyleşi

Bursa Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Torunun Dilinden Dede Mehmet Akif Ersoy" söyleşi programı Bursa’nın Orhangazi ilçesinde gerçekleşti

Bursa Büyük Şehir Belediyesi Kültür Şube Müdürlüğünün "Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy'u Anma" etkinlikleri çerçevesinde Bursa'nın merkez ve ilçelerinde düzenlenen "Torunun Dilinden Dede Mehmet Akif Ersoy" söyleşisi, Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Ersoy Argon’un katılımıyla gerçekleşti.

Haberin Devamı

Öğrenci ve öğretmenlerle yapılan söyleşide Argon, dedesi Mehmet Akif ile olan hatıralarından bahsederek hayatından kesitler sundu. Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Argon söyleşiden sonra öğrencilerle soru cevap yaptı.

Söyleşide Selma Ersoy Argon'u Orhangazi'de görmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım Karabacak teşriflerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Selma Ersoy Argon misafirperverliklerinden dolayı Okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Hasan BOZBEY/ORHANGAZI,(Bursa),(DHA)