Gündem Mehmet Ali Birand'ı özlemle anıyoruz

Mehmet Ali Birand'ı özlemle anıyoruz

Paylaş
Mehmet Ali Birand'ı özlemle anıyoruz

POSTA gazetesi eski başyazarı Mehmet Ali Birand, aramızdan ayrılalı 4 yıl oldu. Duayen gazeteci ve televizyoncu Birand, Anadolu Hisarı Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı

Türk televizyonlarının hiç şüphesiz en çok özlenen gazetecilerinin başında gelen, POSTA gazetesi eski başyazarı Mehmet Ali Birand, aramızdan ayrılalı 4 yıl oldu. Birand, Anadolu Hisarı Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Anma törenine, eşi Cemre Birand, oğlu Umur Birand ve yakınları katıldı. Birand’ın mezarının üzerine ailesi tarafından, "Memoş" yazılı küçük bir çelenk konuldu. Anma sırasında Birand için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.


"HİÇBİR ZAMAN ARAMIZDAN AYRILMIŞ VAZİYETTE DEĞİL"


Tören öncesinde konuşan Cemre Birand, "Ben üç yıl geçmiş diyordum hep ama meğer dört yıl geçmiş. Vakit çok hızlı geçiyor ama hiçbir zaman aramızdan ayrılmış vaziyette değil. Arada bir açıp eski programlarına bakıyorum, resimlerine bakıyorum sanki seyahate gidip geri gelecekmiş gibi geliyor. Gözüm çok arıyor, onunla konuşuyorum. Kendi kendime konuşur oldum, onunla konuşur oldum. Geçmiyor vakit, geçmiyor" dedi.