Magazin Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi: Can sıkıcı bir haber veriyorum...

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi: Can sıkıcı bir haber veriyorum...

Paylaş
Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi: Can sıkıcı bir haber veriyorum...

Mehmet Ali Erbil, bir ay önce evinde düşmesi sonucu yaralanarak yoğun bakıma alınmıştı. Mehmet Ali Erbil’in kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Mehmet Ali Erbil'in durumuyla ilgili kız kardeşi Yeşim Erbil ve kızı Sezin Erbil'den açıklama geldi

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil, 26 ekimde uyandırılmıştı. Bu sırada 16 yıldır tedavi gördüğü kaçış sendromunun yol açtığı septik şok reaksiyonunun baş göstermesi üzerine Mehmet Ali Erbil, 2 Kasımda yeniden uyutularak tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmişti.

Haberin Devamı

'İNŞALLAH VÜCUDU DİRENÇ GÖSTERİR'

Mehmet Ali Erbil'in son durumunu doktor kardeşi Yeşim Erbil, anlattı:

"Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir diye. 4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancak dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir."

SEZİN ERBİL: BABAMIN DURUMU İLE İLGİLİ SON YAZIŞIM

Yeşim Erbil'in yaptığı açıklamanın ardından bir açıklama da Sezin Erbil'den geldi. İşte o açıklama:

"Babamın durumu ile ilgili bu son yazışım; dün ani bir sorun olması sebebi ile tekrar entübe edilerek uyutuldu. Bugün 29.gün yolumuz uzun umutla bekliyoruz bundan sonra Allah’ın izni ile babam hastaneden çıkmadan hiçbir açıklama yapmayacağım ama halam Yeşim Erbil gerektiği zaman sizlere bilgi verecektir."

Haberin Devamı