Magazin Mehmet Ali Erbil'in genç aşkı Alisa Nasya Karadeniz turunda!

Mehmet Ali Erbil'in genç aşkı Alisa Nasya Karadeniz turunda!

Paylaş
Mehmet Ali Erbil'in genç aşkı Alisa Nasya Karadeniz turunda!

Sağlık durumu kritik olan 61 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil'in 22 yaşındaki sevgilisi Alisa Nasya, önceki gün Karadeniz turuna çıktı

Geçen hafta banyoda düşünce kaburgaları akciğerine batan ve durumu kritik olan Mehmet Ali Erbil'in genç aşkı Alisa Nasya, tatil turuna çıktı.

Haberin Devamı

Alisa Nasya, 'kaçış sendromu' nükseden 61 yaşındaki şovmeni hastanede bırakıp soluğu önceki gün Karadeniz'de aldı.

'MALİ CEFADA, SEN SEFADA!'

Bir süre sonra Alisa'nın fotoğraflarının altına 'Mali cefada, sen sefada' vb. gibi yorumlar gelmeye başladı. (Takvim)

TEPKİ ALDIKTAN SONRA PAYLAŞIM YAPTI

Takipçilerinin vefasızlıkla suçladığı Alisa Nasya, daha sonra "Çok güçlüsün. Yaşayacak daha çok ömür var" notuyla şöyle bir paylaşımda bulundu:

"Nasıl başlayacağım sözlerime bilemiyorum hayatıma kattığın onca güzel şey, onca hayaller iyi kötü her anımda yanımda oluşun 'Şubatta doğum günümü kutlayacağız' demiştin, isyan etmiyorum. Çünkü kalbinin güzelliğini ben biliyorum. Bu da bir imtihan ne yani dileğim gerçekleşmeyecek mi? Söz vermiştin hep yanımda olacaktın. Ben senin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum hadi hepimiz seni bekliyoruz ne olur dayan ve kalk eskisinden daha güçlü olarak. Daha yazamayacağım o kadar şey var ki, seni çok özledim. Kime kızacağım ben kiminle kavga edeceğim? Kim beni kızdıracak, kim beni güldürecek şimdi? Sadece dayan tek duam. Bizi böyle bırakıp gidemezsin"

Haberin Devamı

.