Magazin Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Kardeşten kötü haber!

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Kardeşten kötü haber!

Paylaş
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Kardeşten kötü haber!

Mehmet Ali Erbil uzun zamandır hastanede yoğun bakımda tedavi görüyor. Sevenleri Erbil'in sağlık durumunu merak ederken kardeşi Yeşim Erbil'den üzücü haber geldi. Prof. Dr. Yeşim Erbil, sanatçının akciğer ve böbrek fonksiyonlarındaki yavaşlık yüzünden kısır döngüye girdiklerini söyledi

Tüm Türkiye Mehmet Ali Erbil'den güzel bir haber beklerken sanatçının doktor kardeşi bugün yaptığı açıklamada üzücü haber verdi. Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisinin durumunun ciddiyetini koruduğunu ve artık kısır bir döngüye girdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

MEHMET ALİ ERBİL'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Uçankuş'a konuşan Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Yeşim Erbil, Cem Özer'in sağlıklı bir şekilde kameralar karşısına geçmesine çok sevindiklerini, aynısını abisi için de umduklarını söyledi.

Yeşim Erbil, abisinin akciğer ve böbrek fonksiyonlarındaki yavaşlık yüzünden durumun ciddiyetini koruduğunu, artık kısır bir döngüye girildiğini söyledi.

Hâlâ yoğun bakımda makinelere bağlı bir şekilde yaşam savaşı veren Mehmet Ali Erbil'in sevenlerinin duasıyla acılarının azaldığını düşünen Yeşim Erbil, tüm Türkiye'den bu mübarek Cuma günü de dualarını beklediklerini ifade etti.