Gündem Mehmet Ali Ulusoy'un torununun ön otopsi raporu çıktı

Mehmet Ali Ulusoy'un torununun ön otopsi raporu çıktı

Paylaş
Mehmet Ali Ulusoy'un torununun ön otopsi raporu çıktı

Sarıyer'de geçen cuma bir gecekondunun bahçesinde yaralı bulunan ve hastanede hayatını kaybeden iş adamı Mehmet Ali Ulusoy'un torunu Tahir Küçükel'in ön otopsisi bitti. Otopsiye göre ölüm nedeni 'düşme sonucu yaşanan çarpmayla meydana gelen travma'. Küçükel futbolcu Arda Turan'ın da arkadaşıydı

İstanbul Sarıyer'de geçen cuma, Ulusoy ailesinin en büyüğü Mehmet Ali Ulusoy’un kızı Gönül Küçükel’in oğlu Tahir Küçükel, yüksek bir tepenin altında bulunan gecekondunun bahçesinde ağır yaralı olarak bulunmuştu.

Haberin Devamı

Hastaneye kaldırılan Tahir Küçükel, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetmişti. Futbolcu Arda Turan da olayın ardından sosyal medya hesabından hastanede tedavi gören arkadaşı Tahir Küçükel için dua istemişti.

ÖN OTOPSİ RAPORU HAZIRLANDI

Adli Tıp Tahir Küçükel’in ön otopsi raporunu tamamlandı. Raporda Tahir Küçükel’in 'düşme veya çarpma sonucu başında meydana gelen travma' nedeniyle öldüğü belirtildi.

Kesin ölüm sebebinin ise yapılacak detaylı incelemenin ardından belli olacağı öğrenildi.

Polis, ayağı takılarak gecekondunun bulunduğu bölüme düştüğü tahmin edilen Tahir Küçükelin ölümüyle ilgili her olasılığı göz önünde bulunduruyor.

Bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarındaki incelemeler sürüyor.

Haberin Devamı

ARDA TURAN DUA İSTEMİŞTİ

Futbolcu Arda Turan da olayın ardından sosyal medya hesabından hastanede tedavi gören arkadaşı Tahir Küçükel için dua istemişti.

Ali AKSOYER/DHA