Futbol Mehmet Ekici transferinde gizli oyun!
Paylaş
Mehmet Ekici transferinde gizli oyun!

2016-17 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'nin transfer etmek istese de alamadığı Mehmet Ekici ile ilgili Beşiktaş ve Trabzonspor'un imzaladığı 'çok gizli sözleşme' ortaya çıktı! Olcay Şahan’ı 200 bin Euro’ya Trabzonspor'a veren Beşiktaş, anlaşmaya “Mehmet Ekici, 1 Haziran 2017’den önce başka bir kulübe giderse Trabzonspor 1.5 milyon Euro ceza öder” maddesi koydurmuş!

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Mehmet Ekici hakkındaki gizli sözleşme ortaya çıktı. 2016-17 sezonunun devre arası transfer döneminde gündemi oldukça meşgul eden Mehmet Ekici ile ilgili ele geçen son belge, futbolumuzun kapalı kapılar ardındaki girift ilişkilerini gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Gazete Habertürk'ten Atilla Türker'in haberine göre söz konusu sezonda ilk yarının bitimiyle acil bir 10 numara arayışına giren Fenerbahçe ile Beşiktaş, o dönem Trabzon forması giyen Mehmet Ekici’nin transferi için karşı karşıya gelirken, Fırtına ile Kartal arasında çok özel bir sözleşme imzalandığı belirlendi.

FENERBAHÇE, 2 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARMIŞTI!

Siyah-Beyazlılar’dan Olcay Şahan’ın Trabzonspor’a sadece 200 bin Euro’ya gerçekleşen transferi sırasında imzalanan bu sözleşmede cezai hükme de yer verilirken, “ Trabzonspor, Mehmet Ekici’nin 01.06.2017 tarihi öncesinde Beşiktaş dışında başka bir kulübe gitmesi halinde Beşiktaş’a cezai şart olarak 1 milyon 500 bin Euro ceza ödeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder” maddesi koyuldu. Fenerbahçe o süreçte 2 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkartmasına karşın, Trabzonspor yönetimi olu

Böyle bir sözleşmeden yeni haberdar olan her iki kulübün bazı yöneticileri ise “Her zaman şeffaf olmak gerekiyor. Gizli kapaklı imzalara hiç gerek yok. Gerçekleri herkes bilsin. Bu tür girift ilişkiler Türk futboluna her zaman çok büyük zararlar vermektedir” şeklinde konuştu.