Spor Mehmet Ekici'nin talipleri artıyor

Mehmet Ekici'nin talipleri artıyor

Paylaş
Mehmet Ekici'nin talipleri artıyor

Nürnberg'de bu sezon kiralık olarak oynayan milli futbolcu Mehmet Ekici'ye, Werder Bremen'den sonra Hamburg da talip oldu

Bild gazetesinde yer alan haberde, Bayern Münih ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mehmet’i isteyen Werder Bremen’e, Hamburger SV’nin rakip çıktığı ifade edildi.

Werder Bremen’in sportif menajeri Klaus Allofs’un Mehmet konusunda gizli olarak Bayern Münih’in menajeri Christian Nerlinger ile görüştüğü ve Bremen’in Hamburger SV’den bir adım önde olduğu kaydedilen haberde, böylelikle Werder Bremen’in, geçen sezon Real Madrid’e transfer olan Mesut Özil’den dolayı oluşan boşluğu kapatmak istediği belirtildi.

Werder Bremen’in genç yeteneği Bayern Münih’ten kiralamasının da söz konusu olabileceği ifade edilen haberde, ancak Bayern Münih’in bu konuda teknik direktör Jupp Heynckes’in Mehmet ile ilgili görüşünün alınmasından sonra temmuz ayında karar vereceği bildirildi.

Mehmet’in danışmanı Roland Jeromin, Mehmet’in durumu konusunda yaza kadar beklenilmeyeceğini, Werder Bremen’in Mehmet için cazip bir takım olduğunu söyledi.

Bu sezon 31 maçta forma giyen ve 3 gol atan Mehmet için 2,8 milyon avro transfer ücreti konusun da konuşulduğu belirtildi.

Haberin Devamı