Spor Mehmet Sepil: Askıya alabiliriz!

Mehmet Sepil: Askıya alabiliriz!

Paylaş
Mehmet Sepil: Askıya alabiliriz!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Erkekler Hentbol Süper Lig’de Beşiktaş Mogaz ile oynadıkları maçta çıkan olayların ardından salonlarda Göztepeli duruşunu tekrar oturtana kadar salon sporlarını askıya alabileceklerini bildirdi.

Sepil, yaptığı açıklamada, Erkekler Hentbol Süper Lig’de ilk iki sırada yer alan Göztepe ile Beşiktaş Mogaz arasında oynanan maçtaki seyirci sayısının Türk hentbol tarihinde bulunmadığını, Bornova Belediyesi Altındağ Spor Salonu’nun tıklım tıklım dolduğunu söyledi.

Salonun, ilk resmi maçına ev sahipliği yaptığını belirten Sepil, "Bornova Belediyesi inanılmaz bir salon yapmış. Kendileri bize hentbol için izin verdiler. Bu bizim için önemli, bundan sonra güzel bir hentbol salonumuz var diye düşünüyoruz." dedi.

Sepil, maçta muazzam bir ortam olduğunu ancak karşılaşmanın sonunun çok kötü bittiğini kaydetti. Çıkan olaylar sebebiyle kadınların salonu terk ettiği, çocukların ağladığı bir ortama geçtiklerini ifade eden Sepil, şöyle konuştu: "Bunu yapanlar, bu tür davranışları gösterenler Göztepe’nin asalaklarıdır. Bunların sayısı fazla değil, Bunlar Göztepe’ye, bulundukları şehre ihanet ediyorlar. Artık bizim bununla yüzleşmemiz gerekiyor. Maalesef bu az sayıdaki kişi, Göztepe’ye çok zarar veriyor. Bu durumlarda bazen iğneyi de çuvaldızı da kendinize batırmayı bileceksiniz, Oturacağız, bakacağız, arkadaşlarımla görüşeceğim, camianın fikrini alacağım. Kadınların kaçtığı, çocukların ağladığı bir salon sporu temsilcisi olmak yerine gerekirse Göztepeli duruşunu tekrar oturtana kadar salon sporlarını askıya da alabiliriz. Bunun kararını hep beraber vereceğiz, bu tek başıma alacağım bir karar olamaz, bunu camiaya da danışmam gerekiyor. Hak etmiyorsak, biz kendimize de ceza verebiliriz, başkalarının bizi cezalandırması şart değil."

AA

Haberin Devamı