Demre Mehmetçik Vakfı'ndan meclise teşekkür

Mehmetçik Vakfı'ndan meclise teşekkür

Paylaş
Mehmetçik Vakfı'ndan meclise teşekkür

Mehmetçik Vakfı'ndan meclise teşekkür

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- TÜRK Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve Demre Belediye Meclisi'ne teşekkür plaketi ve berat gönderildi.

Demre Belediye Meclisi 2 Ekim Çarşamba günü yaptığı ekim ayı toplantısında, Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın önerisiyle 6 aylık birikmiş huzur hakları olan 15 bin lirayı oybirliğiyle Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı alındı. Daha sonra da para Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı. Paranın vakfa ulaşmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü emekli tümgeneral Yaşar Bal imzasıyla Belediye Başkanı Okan Kocakaya'ya, bir teşekkür plaketi ve berat gönderildi.

Başkan Okan Kocakaya, "Belediye meclisimizin ekim ayı toplantısı sırasında Barış Pınarı Harekatı başlamıştı. Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin yanında olduğumuzu göstermek için bir öneride bulundum. Arkadaşlarımız oy birliğiyle hiçbir tereddüt göstermeden kabul etti. Bu belediye meclisimiz için bir onur plaketi ve şilt beratı. Arkadaşlarımızın tümünün onuru" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı