Dinar Mehmetçikten fotoğraflı teşekkür

Mehmetçikten fotoğraflı teşekkür

Paylaş
Mehmetçikten fotoğraflı teşekkür

Mehmetçikten fotoğraflı teşekkür

Tahsin BAYTAR/DİNAR,(DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde ortaokul öğrencilerinin veliler ve öğretmenleri öncülüğünde yürütülen kampanya kapsamında topladıkları malzemeleri alan Mehmetçikler, fotoğraf ve mesajla teşekkür etti.

Dinar Selçuk Gürdal Ortaokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan temel ihtiyaç malzemeleri, kolilerle Mehmetçiğe ulaştırıldı. Bu anlamlı harekete Mehmetçikler de gönderdikleri fotoğraf ve mesajlarla teşekkür etti.

Okul Müdür vekili Selahattin Yılmaz, "Okulumuz adını 2007'de Hakkari Yüksekova Dağlıca kırsalında şehit düşen Selçuk Gürdal'dan almaktadır. Adını taşımaktan onur duyduğumuz Şehidimiz Selçuk Gürdal'ın emanetini hakkıyla taşıyabilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek en önemli görevimizdir. Bu kapsamda vatanımızın korkusuz savunucuları, milletimizin gururu ve dünya mazlumlarının umudu olan Mehmetçiklerimize her an her koşulda destek olma bilinciyle başlattığımız bu yardım kampanyasına destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı