Spor Meireles iddialı

Meireles iddialı

Paylaş
Meireles iddialı

Arsenal ile İstanbul'da oynayacakları Şampiyonlar Ligi playoff turu ilk maçında avantajlı bir skor almak istediklerini söyledi

Meireles, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, Arsenal'in dünyanın en iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, "Burada önemli olan bizim nasıl bir oyun ortaya koymamız gerektiğidir.

Haberin Devamı

Sahamızda oynayacağımız ilk maçta avantajlı bir skor almak ve ardından bunun devamını getirmek istiyoruz. İlk maçlar genelde turu belirleyen maçlar oluyor. İlk maçta kendi sahamızda ve seyircimiz önünde avantajlı skor alırsak, rövanş için işimiz daha kolay olabilir" ifadelerini kullandı.

Arsenal gibi bir takım karşısında yapacakları en ufak hatanın turu kaybetmelerine neden olabileceğine dikkati çeken Meireles, "Bu nedenle çok dikkatli olmamız gerekiyor.

Biz de iyi bir takımız. Kaliteli ve tempolu oyunculara sahibiz. Bütün takım arkadaşlarım da bu maç için hazır. Tabii Arsenal maçından önce ligin ilk haftasında Torku Konyaspor ile oynayacağımız bir karşılaşma var, o maça da en iyi şekilde konsantre olarak sahadan galip ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Salzburg gibi güçlü bir ekibi elediklerini hatırlatan Portekizli futbolcu, "Benim o maçta attığım gol, kariyerim açısından da attığım en güzel goldü diyebilirim. Fenerbahçe formasıyla böyle bir güzel gole imza attığım için de ayrıca mutluyum" dedi.